Tågtaxi i Östersund och Åre

Bekväma och anpassade resor med Storsjö Taxi

Din Resa Fortsätter med Oss

När du stiger av tåget, är din fortsatta resa med Storsjö Taxi bara en enkel bokning bort. Vi förbinder de pulserande knutpunkterna i Östersund och Åre med resten av regionen genom en sömlös tågtaxitjänst som anpassar sig efter ditt schema och dina önskemål.

Från det ögonblick ditt tåg rullar in till stationen till det att du når din slutdestination, ser Storsjö Taxis tågtaxi till att din resa fortsätter utan avbrott. Vi väntar på dig vid ankomst, hjälper dig med ditt bagage och ser till att komforten i din fortsatta resa motsvarar tågresans.

Boka din tågtaxi hos Storsjö Taxi nu och ta del av vår dedikerade och anpassningsbara service.

Smidiga Tåganslutningar med Storsjö Taxi

Anlita Storsjö Taxi för en sömlös fortsättning på din tågresa. Vi anstränger oss för att din ankomst och avfärd ska bli lika punktlig och behaglig som din tågresa. När du är redo, boka din taxi här och säkra en smidig fortsättning på din resa.

Boka taxi 063-51 34 44

Personlig service till och från tågstationen

Storsjö Taxi står för personlig service och flexibilitet. Vi anpassar vår tågtaxitjänst efter dina planer och tidtabeller och ger dig den lugn och bekvämlighet du förtjänar under dina tågresor i regionen.

Förhandsboka Din Tågtaxi

Vi rekommenderar att du förhandsbokar din tågtaxi för garanterad service vid din ankomst. Använd vårt kontaktformulär eller ring oss direkt för att boka din resa. Vi bekräftar din bokning snabbt och ser till att allt är ordnat när du kommer.

Bekväma Fordon för Varje Resa

Vår fordonskollektion inkluderar välunderhållna kombibilar och premium Mercedes-bussar, för att försäkra att vi kan erbjuda ett bekvämt transportalternativ för just din situation. Vi anpassar oss för att ge dig en reseupplevelse i linje med dina förväntningar, oavsett om det gäller utrymme för bagage eller en önskan om en mer exklusiv resa.

Punktlighet och Pålitlighet är Våra Ledord

Vi värdesätter din tid och strävar efter att alltid vara punktliga. Våra förare är proffs på att möta upp tågresenärer i tid, hjälpa till med bagage och transportera dig smidigt till din slutdestination.